loader image

Szerzezz be mindent egy platformon keresztül, egyszerűen!

Szabadulj meg az Exceles terméklistáktól és a különböző helyeken leadott rendelésektől!

Mi a Wholer?

A Wholer egy online B2B platform, amely a cégek közötti online kereskedelmet segíti elő. A Wholer segítségével a felek optimalizálni tudják értékesítési és beszerzési folyamataikat, valamint azok nyilvántartását egy mindig napra kész, folyamatosan karbantartott és sokoldalúan integrálható rendszeren keresztül.

Tapasztald meg a Wholer sokoldalúságát!

Hatékony kereskedés

Célunk a piac optimalizálása és emailen keresztül küldött Excel megrendelők megszüntetése, és a korrekt partneri együttműködések támogatása.

Fizess bankkártyával

Nem kell belépned az online bankfiókodba és utalási díjat sem kell fizetned! Egyszerűen fizesd ki rendeléseidet bankkártyával​.

Legyél napra kész!

Kapj automatikus értesítéseket az árváltozásokról, emellett lásd, hogy éppen mi van készleten vagy miből van hiány!

Használd ingyenesen négy partnerig!

Miért kezdd el használni a Wholert még ma?

Rendelj gyorsan, félreértés mentesen!

Tudd le a beszerzést egy oldalon, mindössze egy darab egyben leadott rendeléssel, a szétválasztást a rendszerünk elintézi! A rendeléseidet tároljuk profilodban, így bármikor visszakereshető a felek számára.

Optimalizált folyamatok

Hozd partnereidet a platformra, hogy minden folyamatod egy helyen legyen! Kövesd nyomon rendeléseidet a rendszeren keresztül és használd belső riportjainkat vagy készíts sajátot a kiexportált adatokból!

Integrációk

A Wholer összeköthetővé tesszük a legtöbb népszerű online megoldással, de igyekszünk minél több rendszerrel integrálni, így ha ezzel kapcsolatos sajátos igényed merülne fel, kérjük jelezd bátran és igyekszünk megoldást találni!

Új bevizsgált partnerek

Rendszerünk felhasználóit egyrészt bevizsgáljuk, másrészt folyamatosan bővítjük, így szert tehetsz új, megbízható partnerekre is!

Kezdd el hatékonyabbá tenni céged még ma!

Regisztrálj ingyenesen vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szükséged!

©Wholer 2020 | Minden jog fenntartva